Sängbord

Svarta sängbord

Bord i svart metall med skiva i svart laminat

Det är inte alls svårt att hitta ett snyggt svart sängbord för sovrummet. De flesta vill ha ett ställe att lägga ifrån sig glasögon, telefon eller andra saker man använder precis innan det är dags att sova. En liten sovrumslampa brukar vara bra att ha, och kanske några speciella prydnadssaker. Ibland kan det behövas plats för fler saker, men utbudet av svarta sängbord är idag så stort och varierat, så det blir inget problem att hitta en som känns alldeles perfekt.

Svarta sängbord är ofta lätta att matcha med sängen och andra möbler man har i sovrummet. De är klassiska och snygga, något som aldrig blir omodernt. Många väljer att ha allt i samma stil, de flesta producenter har en linje för sovrummet där allt hör samman. Men även om man köper dem separat så är svarta sängbord alltid korrekt, de passar ihop med det mesta.

Vissa svarta sängbord ser ut som små byråer, det finns ofta flera lådor där man kan förvara sina saker. Andra har ett praktiskt litet skåp under, där en hel del kan få plats. Sedan finns det också stilrena sängbord som är mycket enkla i sin design, de har ofta bara en liten yta uppepå för att lägga ifrån sig saker och ingen förvaring under. Allt beror ju på hur stort sovrummet är, men också hur man använder det.

Svartlackat bord med låda och hylla Billigt bord i svart metall och laminat Svart sängbord med tre lådor Klassiskt bord med tre lådor Bord i svart melamin med trästruktur Svart sängbord med hylla samt en låda

Möbelvaruhuset Trendrum erbjuder
snygga och väldesignade sängbord i svart
till utmärkta priser och fri hemleverans

Confidentliving
Se alla sängbord som finns att köpa hos Confidentliving

Exempel nedan på
eleganta svarta sängbord du hittar hos
möbelbutiken Confidentliving

Litet fyrkantigt sängbord Bord i rustik alm och underrede i järn Elegant bord i svartbetsad bok
Se alla sängbord som finns att köpa hos Furniturebox
Trendrum