Sängbord

Vita sängbord

Nattduksbord i vitt med gott om förvaring

Det är otroligt behändigt att ha en plats för sina saker bredvid sängen. De flesta tycker om att varva ner och göra något avslappnande innan de sover. Idag finns det flera snygga vita sängbord att välja mellan, alla med sina egna fördelar. Dels så kan man ha ett enkelt litet bord, inte så mycket mer än en pall. Här finns det vanligtvis plats för en lampa, ett glas vatten och så kan man naturligtvis lägga sin bok här.

Andra modeller med vita sängbord har lådor eller hyllor under, där man kan lägga undan en hel del saker. En del väljer att förvara handarbetet här, tidskrifter eller dvd-filmer som de vill ligga och titta på. Det kan också vara ett bra ställe att ha en del kläder, vissa sovrum är idag ganska så små och det gäller därför att försöka utnyttja allt det utrymme som finns på ett bra och smart sätt.

En bra sak med vita sängbord är att de lätt kan matchas med andra möbler oavsett vad de har för olika färger och mönster. De flesta vill hålla en relativt lugn och sval känsla i sovrummet, och vitt är då ett bra val. Sedan kan man ju alltid kombinera med avvikande färger på överkast och mattor, dessa är lättare att variera än möblerna.

Vitt bord med ett stort rymligt skåp Vitt sängbord med två lådor och hylla Vitt sängbord med högblank yta Bord i vitt med två lådor Bord i vit MDF med en låda Bord i vitlackad MDF

Möbelvaruhuset Trendrum erbjuder
snygga och väldesignade sängbord i vitt
till utmärkta priser och fri hemleverans

Confidentliving
Se alla sängbord som finns att köpa hos Confidentliving

Exempel nedan på
trendiga vita sängbord du hittar hos
möbelbutiken Confidentliving

Bord i vitt med låda, två hyllplan och handtag i läder Bord i vitmålat trä, ek och metall Charmigt vitt bord med två lådor och ett öppet fack till förvaring
Se alla sängbord som finns att köpa hos Furniturebox
Trendrum